Website Premium & mampu convert dibina di sini.

Kami pakar membuat website yang mampu tingkatkan user retention dengan design simple & menarik.

50

Website Aktif

15

Iklan Aktif

110

Budget iklan Keseluruhan

Website PANTAS

Website  profesional dapat meningkatkan trust bisnes dan sales dengan cepat.

Kami bantu lebih dari 100 pelanggan.

AMATEUR hanya memberi pendapat, PROFESSIONAL memberikan consultation dan analisis berdasarkan data dan result sebelumnya

Kenapa anda perlukan WEBSITE?

Teknik marketing yang betul memainkan peranan yang penting dalam bisnes.

Database Berkualiti

Jumlah DATABASE berkualiti
memudahkan proses Follow Up.

Bina Trust

Website meningkatkan value jenama servis & produk anda.

Kos Iklan Rendah

Website yang PANTAS mengurangkan kos iklan di facebook dan google ads.

Leads Meningkat

Design website menarik dan Straight-foward dapat meningkat klik pada CTA.

Adakah Anda Tertanya-tanya?

Teknik marketing yang betul memainkan peranan yang penting dalam bisnes.

Nak iklan tapi TAKUT kos tinggi?

Sales ada TAPI, Customer ada TAPI, Tak penat ke cakap perkataan tapi? STOP bagi ALASAN dan mulakan sekarang.

Customer tidak repeat order?

Retarget customer adalah sangat penting bagi memastikan mereka sentiasa ingat Brand & merindui produk kita.

ROI rendah bila buat marketing?

Penat buat Marketing hari-hari sampai tak menang tangan, Leads masuk banyak tapi ROI rendah. Kos nak bayar Ads pun terbazir macam tu je.

Fokus Design
Kami Adalah

1) Tidak Terlalu Menjual

Kami guna copywriting yang membeli jiwa dan straight to the point.

2) Design Simple dan Menarik

Kami pastikan website anda dapat sampaikan mesej dengan pantas dan mudah difahami.

3) Mempunyai Animasi Menarik

Animasi yang menarik dapat mengurangkan bounce rate & kos iklan.

Keselamatan + Firewall

Kami hanya guna THEME dan PLUGIN ORIGINAL sahaja

Penggunaan Theme dan Plugin pirate akan menyebabkan website anda akan slow dan kos maintenance tinggi.

Kami merialisasikan website impian anda.

Bincang dengan kami tentang website yang anda mahukan untuk bisnes anda dan kami akan bina dengan pantas.

Landing Page Website

Highlight kepada 3 produk utama anda menggunakan website. Solusi mudah untuk run iklan.

Coperate Website

Bina jenama anda di Malaysia dengan website yang profesional dan straight foward.

E-Commerce Website

Tingkatkan jualan alternatif dengan website e-commerce. Jual produk anda sekarang.

Blog Website

Tulis blog kesukaan anda di website yang optimized untuk SEO dan navigasi blog.

CMS

Kurangkan kerja staff anda dengan sistem yang pantas dan mudah untuk diuruskan.

Custom System/Plugin

Perlukan plugin khas untuk wordpress atau cms? Kami sedia untuk bina.

Pengalaman
kami

Tahun Ditubuhkan​
2000
Website Dibina​
40 +
Client Active​
0 +

Design kami

Bandingkan HARGA kami

Sila pilih pakej yang sesuai dengan anda dibawah

Pakej A

Landing Pages

Sesuai untuk sales page.

RM 559

Anda akan dapat:-

Pakej B

Coperate Web

Sesuai untuk website syarikat.

RM 669

Anda akan dapat:-

Pakej C

E-Commerce

Sesuai untuk item catelog

Hubungi Kami

Anda akan dapat:-

Proses Pembinaan Website

Step 1

Pilih Design
Website

Kami akan berikan catalog website kepada anda untuk dijadikan rangka utama website.

Step 2

Bina Content Website

Kami sediakan beberapa design website yang bersesuaian dengan bisnes dan jenis content yang sesuai.

Step 3

Amend &
Launch

Anda boleh buat pembetulan content website sebanyak 3 kali secara percuma.

Step 4

SEO & Speed
Optimization

Kami setup SEO website anda dan pastikan website anda laju.

Step 5 (optional)

Mulakan Google Ads Untuk Leads

Maintenance bulanan dibuat untuk website anda & anda boleh menukar atau tambah Funnel anda.

Kenapa Pilih Kami

PERCUMA
Servis Google Ads

Dapatkan voucher servis google ads percuma untuk bulan pertama. 

TIADA
Caj Tambahan

Kami akan pastikan team kami dapat Deliver Website Anda secepat mungkin.

PERCUMA
Hosting Premium

100% Hosting SSD Pantas + Litespeed. 20X lebih pantas berbanding hosting biasa. 

Jangan risau.
harga boleh bincang.

Klik dibawah untuk dapatkan sebutharga yang WOW.